Leìf`s nemme frokost...

Antal: 4

Ingredienser

Slikasparges

Dijon sennep

Karry

Paprika

Mayonaisse

Citron

Æg

Torskerogn på dåse.


Evt: rejer finthakket hvidløg, dild, løgringe

Slikasparges m/ æggesalat

Beskrivelse
5 spsk. Creme fraise 9 %

1 tsk. Dijon sennep

1 tsk Karry

1 tsk. Paprika

 lidt Mayonaisse, citronsaft

Blandes godt i en skål, smag til m/ salt & peber.


1/2 dåse torskerogn, skæres fint og tilsættes
Derefter 3 hårdkogte æg, der deles begge veje i en æggedeler, evt. hakkes og blandes i.

Sættes i køleskab ca. 15 min.

Tag derefter 6-7 asparges på en tallerken, kom salaten på & pynt evt: med rejer, dild...

varmt flute er godt tilbehør.



Du kan også også istedet for asparges bruge ristet

toastbrød, eller lun flute.